30/11/09

tornem a Thamel, uooooooooo Tornem a casa uoooooo

1 a 0

visitant Lumbini ( quin monstre de bici !!!! )
cesc, ignasi i anna, vigileu que amb un dia us atrapu !!!!
jajaja
un cop visitats Pokara i Chitwan ( el parc nacional ) decidim que ja es hora de sortir del Nepal, a part el dia 2 ens caduca el visat... abans de sortir i a tocar de la frontera de la India, decidim anar a Lumbini, el lloc on va neixer Buda. Aqui esta ple de temples, dels diferents paisos budistes i la millor manera que vam decidir visitar-los va ser amb bici.

Ja hi ha hagut molt canvi, entre Pokahra, i Chitwan, vas de la zona muntanyosa, on veus l-Himal, que sembla que amb 4 hores thagin portat el centre de l-Africa per veure animals, i alla i vam estar, i a Lumbini, tants sols a 120 metres sobre el nivell del mar, ja es molt i molt semblant a India, la gent, hi ha moltes mesquites...

Aixi doncs, cap a la fronetera el dia 29 que... , ens trobem que no ens poden fer el visat... de puta mare... que vol dir aixo... doncs agafar un bus fins a katmandu, ole... ja hi hem estat 3 setmanes i vinga... 10 hores de bus per nepal, des de la frontera cap a katmandu. 280 km amb un bus i unes carreteres... i mira que no fer el visat a la fronetera... doncs has danar a lembaixada, que ens diuen que estarem 1a setmana per fer-lo... makagum la ... i hem de renovat un altre cop el visat del nepal, pq sens caduca. Si tot fos tant facil com renovat el visat del nepal, que amb un mnt a a l-oficina dimmigracio ens ho han fet..

aixi que ja ho sabeu... el visat de la india nomes a lembaixada i per 6 mesos !!!!!!! ni mes ni menys i conta a partir del dia que tel fas... no quan entres el pais ( important !!!!!!! ) indis... arribem a les 9 del vespres, per sort ja tenim hotel reservat i ens disposem a anar/hi. Alla hi ha tv a l-habitacio... a la nit fan el chelsea arsenal... i tb el deportivo racing... tindra collons que no faran el barsa ?????????????? doncs a les 12 de la nit BARSA - MANDRIL... clar que si. Iniesta el fa callar. ( aquests portugues... ) avui hem anat a fer el visat i el tindrem el divendres ( en principi ) de moment a THAMEL !!!!!!!!!!

Lindia ens espera !!!!!!!!!!!!!

i segons sembla, vaig marxar espanyol i tornare catala... collons que no tinc el passaport catala !!!!!!!!!!!!! ( ja em deixareu entrar ?????? )












Les postes de sol ens han acompanyat durant aquests dies. Des de que vam baixar de Goli que no ens ha caigut una gota d-aigua del cel, aixo canvia totalment, de lepoca monzonica.
A Chitwan trobem diferents modalitats de terreny, de lestepa, al bosc i ja no queden elefants lliures, simplements els han domesticat com animals domestic i mira... gires a la cantonada i en trobes un i et pots banyar al riu amb ells... aixi que ho vaig fer...

Animals de Chitwan







A nosaltres ens vam dir que hi havia animals, doncs cap alla. Hi ha ocells, molts !!!! el que mes hem vist... i tambe altres que no estan a les fotos: porcs sengals ( uooooooo) molts monos, i fins i tot un os que es veu que nhi ha molts pocs i costa molt de veure !!!!!!! tambe hi ha tigres ( no patiu el de la foto pobre el tenen sagrastat... ) i cocodrils... el que mensenya les dents el vam veure en llibertat... amb un coi de barca tant petita, la mare que els va parir. I nosaltres ens i vam acostat tant, que el pobre estava tant tranquil que va haver dobrir la boca i grunyir per aturarnos la respiracio un moment !!!!!!!
Laltre es un caiman, que te el morro punxegut i estan amb centre de recuperacio, no esta amb llibertat... aixi que nomes nhi ha 1 que pugui gaudir de llibertat.
apa doncs... visca els animals !!!!!

gran Pokara !!!!

a Pokara i vam arribar abans del trekking, pero nomes hi vam fer una nit, aixi que un cop tornats del trekking, hem pogut disfrutar de la ciutat, els voltants i les seves vistes. Dir que estas amb un llac, a 1000 metres dalsada, i que als teu davant hi ha tota la zona dels annapurnes... IMPRESSIONANT de les millors ciutats que hem vist el Nepal.



vista del pewa tal, el llac, des del temple de la pau, construits pels japos, llastima que els nuvols de seguida tapint les vistes...

aqui tornem a tenir el macchhapuchare, ( no es el cervi!!!!!! ) des dun poblet al costat de Pokara. Aqui, a Tahsi Palkel, exilitas tibetans dels anys 50, que san instalat aqui i vam anar pq vam coneixer un noi a un lodge mentre feiem el trekking i ens va dir que anessim a veure la seva familia, aqui i vam esmorsar i estarn-hi tot un mati...



al llac de bon mati !!!!!!


21/11/09

de trekking pel nepal !!!

la sort destar a prop del japo !!!!!

el mapa !!!
Bones !!!!
despres de passar 10 dies per terres de LAnnapurna caminant, podreu veure algunes fotografies. VAm sortir de Nayapul, per pujar cap a Sayauli BAzar, Chhomrrong, continuar cap a BAmboo, Dovan, Himalaya, Deurali, per anar al Macchapuchare Base Camp ( MBC ) i pujar fins els 4130 metres, de ABC ( annapurna Base CAmp ) aqui ens va fer fred, va nevar i tot, i vam poder disfrutar de veure tot un circ de muntanyes de 6 mil, 7 mil i una de 8 mil el nostre voltant. Es impressionant estar a 4 mil metres, i tenir una paret de 4 mil metres mes, amb neu, pedres, gel... molt xulu !!!!!!
vam tornar a desfer cami, fins a Chhomrong, on vam anar cap a Tadapani o Gorapani, on vam pujar a Poon Hill, el mati, per veure la sortida del sol i vam acabar el trekking, ahir baixant per ulleri, i cap a Nayapul. de Nayapul a Pokara on ara estem, ho vam fer amb bus.
La veritat, es que n-estic convencut que tothom pot fer aquest treking, que lasada i el fred son les dues dificultats, tenint present les escales, queden fins els .... de les escales. no cal ni guia ni porter per fer-ho, simplement aixecar el cap, i veure.
Fins la propera !!!

Dhaulagiri 8172 (setena muntanya mes alta del mon )

de bon mati, a dalt al poon hill ( 3200 m )

sortida del sol, pujant a Poon Hill


Annapurna I des de Gorepani !


Annapurna sud

Annapurna I 8091m ( desde el seu camp base, 4130 )
Visca la TERRA !!!!!!

Annpurna 1. dese cim mes alt del mon !!!!!!!


cami del MBC - ABC



Annapurna South: 7219

machapuchharre 6993


entre A sud i Himal Chuli



machapucharre: 6993

machapucharre 6993


10/11/09

novembre al Nepal...



la durbar square de gorka

visita inesperada, duns avanpassats

moltes gracies !!!!!!
gracies per la camara,
gracies per lembotit,
gracies per loli doliva !!!
gracies per compartir aquests dies,
GRACIES!

Isabel, Jordi i Marina!

el que te viatjar dal del bus.
Aki no fa calor, aki no vas estret...
aki la gent no bomita, aki no et quedes
sort pel soroll del radio...
aqui es una PASSADA !!!
i sempre menjant cacauets !!!!

Himal ... des de Nagarkot!

alla hi ha el manaslu !!!!


ha quedat b la foto ????



posta de sol a Gorka

posta de sol a Nargakot

ganesh himal i Manaslu !!!!



manaslu !!!

ganesh himal i Manaslu !!!!



manaslu !!!