28/8/08

Això s'acaba...

catedral de Puebla

volcà Popo ( 5465 metres )

Zocalo ( ciutat de Mèxic )

Dissabte 23 d’agost:
Ufffff, quin viatge. Això sembla l’infern. Qui em demana estar aquí??? Ens prenen el lloc el bus, no hi ha tiquet, el conductor pagant el poli i deixant entrar mes gent del compte, gent dreta els passadisos... Arribada a Puebla a les 5 del mati. Esperem una estona i pillem taxi que ens porta cap el centre. Agafem un hostal i ens fiquem a dormir... fins a migdia. Dinem, a donar el vol per Puebla a la tarda, sopar i cap a dormir.

Diumenge 24 d’agost:
Agafem un bus que ens porta a la terminal de bon mati, i anem cap a la ciutat de Chalco, direcció a DF. Ens parem i agafem un altre bus que ens porta a Amecameca. Aquí ens i quedarem a dormir, a la tarda voltem, aprofitem que es mercat per donar el vol, a dormir d’hora que demà toca matinar.

Dilluns 25 d’agost:
A les 6 estem desperts. Avui toca anar a veure els volcans Iztaccihuatl, de 5230 metres i el Popocatépetl ( actiu ) de 5465 m. Anem fins a paso cortres, on hi ha el punt de informació, i no ens deixen acostar al “popo” per tant anem cap a “l’Izta”. El mati estaven despejats, ara es tapen, ara es tornen a estar despejats... es un no parar. El més fort i que mai m’hauria imaginat es que a Mèxic veigues neu. A la part de dalt hi ha neu!!!!!

A la tarda ja agafem un bus que ens porta fins a DF ( capital de Mexic ) agafem un taxi ( autorizado ) i ens porta fins el centre, amb un hotel. A sopar el mateix hotel i a dormir... aquí no estan d’hosties! ( son les 8 del vespre )


Dimarts 26 d’agost:
Ens llevem amb la tranquilitat, i anem de guiris. El bus turitic de DF, que també ens fa de taxi. Aixi visitem gran part de la ciutat, sempre amb la seguretat d’estar a dalt d’un bus. De DF ens han explicat coses molt contadictories, que val molt la pena però a la vegada que vigilem molt. A sopar a tocar de l’hotel i a dormir. Això ja s’acaba!!!!

Dimecres 27 d’agost:
Avui es dia d’avió!
A les 6 del mati ens toca el despertardor, fem motxilles, una dutxa i ja ens espera el taxi. Anem cap a l’aeroport, que ens surt l’avió a dos de 11 cap a New York, al JFK. Durada del trajecte 4 hores i mitja. Ens esperem dues hores i agafem un altre avió, ja directe a BCN. L’avió, els comentaris amb anglès i en català ( tot un detall )

Dijous 28d’agost:
Avui és el dia d’arribada. A les 9 passades arribem a l’aeroport de barcelona.
Ciutadans del món... JA SÒC A CASA!!!!´Això és tot, durants aquests 32 dies heu pogut seguir el diari d’en setvetes, de les seves vacances, molt ben acompanyat per la Lídia, la Sílvia i la Xènia. Moltes gràcies a tots i totes i fins la propera!