22/8/08

Hierve el Agua


mar el pacific, Puerto Escondido
Dilluns 18 d’agost.

Avui marxem! Ens anem de Chiapas!!!!!!!! Acabem de donar el vol per San Cristóbal, pugem a l’esglesia del Cerro de Guadalupe ( tambe hi ha molta vista ) per contemplar la ciutat i el seu entorn. Ahir ja ens vam despedir d’en Ferran ( projecte educatiu a comunitats Zapatistes ) i l’Anna ( projecte pintant murals a les comunitats Zapatistes ) dos mestres mes catalans i avui ens despedim de la ciutat i per sorpresa d’en Roberto, que tambe li donem records per la seva mare, la doña rosita.

Chiapas Resiste, ens tornarem a veure!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dimarts 19 d’agost:

Despres de passar la nit al bus, amb concert de festa major, ( impressionant un tiu roncant ) arribem a OAXACA. Buscant lloc anem a parar a un hostal que uns higuana ens dona la benvinguda. A la tarda agafem un tour, despres de descartar llogar un cotxe i visita a la ciutat.


Dimecres 20 d’agost:

Ens llevem a 2/4 de 9, despres d’una bona dutxa a comprar esmorzar i cap el tour. Primer de tot ens parem a Sta. Maria del Tule, a veure el Tule, arbre de + de 2 mil anys, amb un perimetres de 58 metres que el fa entrar al record guiness com l’arbre amb mes diametre. Despres cap a veure textil, interessant veure la creacio dels colors, poca cosa mes. A les ruines de mitla, prefereixo anar a donar el vol. Toca dinar i ben dinat anem a les cascades de Hierve el Agua, que fa que el Calci es formin cascades de “roca”. Segur que a tots us be la imatge el cap de Turquia, dons es l’altre lloc, mes famos, que existeix el mon. Son ubiques!
Per acabar anem a la Mesqueleria, on i fan Mescal ( beguda tipica de OAXACA ) i nomes arribar a tastar… que si de pinya, de café, de coco… n’hi havia 27 de diferents ( po no els vaig pas provar tots ) La veritat es que n’hi ha de bons, i un que en dicen el Guzano, pq sera???? Ja us el deixare tastar!!!!!
( a la silvia li donen un premi... pq sera??? )
El final van estar 10’’ explicant-nos el proces


Dijous 21 d’agost:
Avui toca llevar-se d’hora. A 2/4 de 5, per poder agafar el bus a les 6 del mati. Anem direccio al pacific, a puerto escondido, 7 hores de viatge, ( recorant viatge a Cancún ).

A puerto escondido el mar es molt diferent, sorra fosca, onades, moltes onades i estem instalats a la cabaña Edda. Onades que aprofiten els surferos, ja que son molt altes… nosaltres les intentem saltar, atravassar.. i jugant amb elles. No ho digueu a ningu, pero hi havia bandera vermella, pó mama no pateixis ja marxem de la platja!!!!!!

Divendres 22 d’agost

Plou, avui plou i tota la nit ho ha fet, per aixó es época de pluja, no ?
Avui a les 5 de la tarda agafem el bus, 12 hores ( aixo sera com anar a Cancún ) passant per Oaxaca, direccio a Puebla, a 110 km de Ciutat de Mexic.. la cosa ja s’acaba!!!!!

Fins aviat i bon viatge!!!!!!