30/11/09

tornem a Thamel, uooooooooo Tornem a casa uoooooo

1 a 0

visitant Lumbini ( quin monstre de bici !!!! )
cesc, ignasi i anna, vigileu que amb un dia us atrapu !!!!
jajaja
un cop visitats Pokara i Chitwan ( el parc nacional ) decidim que ja es hora de sortir del Nepal, a part el dia 2 ens caduca el visat... abans de sortir i a tocar de la frontera de la India, decidim anar a Lumbini, el lloc on va neixer Buda. Aqui esta ple de temples, dels diferents paisos budistes i la millor manera que vam decidir visitar-los va ser amb bici.

Ja hi ha hagut molt canvi, entre Pokahra, i Chitwan, vas de la zona muntanyosa, on veus l-Himal, que sembla que amb 4 hores thagin portat el centre de l-Africa per veure animals, i alla i vam estar, i a Lumbini, tants sols a 120 metres sobre el nivell del mar, ja es molt i molt semblant a India, la gent, hi ha moltes mesquites...

Aixi doncs, cap a la fronetera el dia 29 que... , ens trobem que no ens poden fer el visat... de puta mare... que vol dir aixo... doncs agafar un bus fins a katmandu, ole... ja hi hem estat 3 setmanes i vinga... 10 hores de bus per nepal, des de la frontera cap a katmandu. 280 km amb un bus i unes carreteres... i mira que no fer el visat a la fronetera... doncs has danar a lembaixada, que ens diuen que estarem 1a setmana per fer-lo... makagum la ... i hem de renovat un altre cop el visat del nepal, pq sens caduca. Si tot fos tant facil com renovat el visat del nepal, que amb un mnt a a l-oficina dimmigracio ens ho han fet..

aixi que ja ho sabeu... el visat de la india nomes a lembaixada i per 6 mesos !!!!!!! ni mes ni menys i conta a partir del dia que tel fas... no quan entres el pais ( important !!!!!!! ) indis... arribem a les 9 del vespres, per sort ja tenim hotel reservat i ens disposem a anar/hi. Alla hi ha tv a l-habitacio... a la nit fan el chelsea arsenal... i tb el deportivo racing... tindra collons que no faran el barsa ?????????????? doncs a les 12 de la nit BARSA - MANDRIL... clar que si. Iniesta el fa callar. ( aquests portugues... ) avui hem anat a fer el visat i el tindrem el divendres ( en principi ) de moment a THAMEL !!!!!!!!!!

Lindia ens espera !!!!!!!!!!!!!

i segons sembla, vaig marxar espanyol i tornare catala... collons que no tinc el passaport catala !!!!!!!!!!!!! ( ja em deixareu entrar ?????? )

1 comentari:

Alícia ha dit...

Martí!
quines fotos tant precioses!
vaig perdre el teu mail i num de tel. ;)
pensava q a hores d'ara ja series per aquí po ja vex k estas de puta mare voltant pel món. un pto been fort*
(alicia.fernandez.aumatell@gmail.com)