5/8/08

Cancún ( Isla Mujeres )


Palmeres, aigua, blaus, sorra blanca... Isla Mujeres

si mireu bé, hi ha iguanes!!!!

Diumenge 3 d’agost:

Uffffffff, que dur. Quin dia més i més llarg. Ens llevem amb la tranquilitat a casa de la Doña Rosita, quina dona, una master. Lloc recomenat. Amb la poca estona que ens i hem estat, ja s’ha declerat “amiga” del EZLN. A les 11 marxem cap a Cancún!!!!!!!!!! Però per coses de la vida, marxem a les 12, ( aquí ja passa ) però resulta que feia 2 dies, des de que vam arribar a Mèxic, que anavem amb l’hora canviada. És a dir, hi ha canvi d’hora i nosaltres no ho vam fer. Jajajaja ( feliços.... )

Però la broma, va ser que vam anar amb un autocar... buneu... Us prometu que us dire els Km, i quin autocar... vaia tela... de les 12 del migdia fins a les 7 del mati del dilluns.
Mare meva, quin patir, pluja, aigua a dins a l’autocar, avançaments... Impressionant!


Dilluns 4 d’agost

Ja som a Cancún, però amb la son que tenia me’n vaig a dormir un parell d’hores.
Quina calor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A les 10 decidim anar a Isla mujeres. Agafes un ferry des de Puerto Juares ( a tocar de Cancún ) i mitra hora de ferri cap allà!
Una illa, al mig del carib, tot moooooooolt car, tot s’ha de pagar, però que hi hem pasta un dia. El vespre cap a Cancún a dormir.

Aixa que de Cancún, re de re, … ara, des la ciutat, cap a l’aeroport i al sud…es una autopista que cada 500 metres trobes una entrada de l’hotel, que no cal entrar a dins per veure com és… Aixi q res de pulseres, ja des de Isla Mujeres es veu com han pogut desgraciar la costa. Aixa esta = que la brava, la daurada….

Dimarts 5 d’agost.

Hem agafat un bus cap a Valladolid ( = fatxalodid, Pucela… ) . Està molt bé la ciutat, i es troba ciutada el nord de la península del Yucatán, entre Merida ( capital ) a l’oest i Cancún a l’est.

Un cop aquí, hem agafat una furgoneta – bus i cap a veure una dels 7 patrimonis de la humanitat mundials. Chiché Itzá. La veritat es que m’esperava més, un cop vist el Tikal a Guatemala, la veritat es que era molt semblant, però val a dir que la visita ha valgut la pena, i acabada amb pluja. Entrada 90 pesos ( ens han robat!!!!!, jejeje )


Com que ens ha agradat molt, estarme uns dies visitant ruines maies i quedant-nos a Valladolid.

Fins la propera!!!!!


Altres informacions:

Per veure on estem… http://maps.google.es/


Per veure prevision meterologica:


http://smn.cna.gob.mx/SMN.html ( mexicu )

http://www.meteocat.com/ ( Països Catalans )