2/8/08

Viva Mèxico... cabrones!!!

cascada el chiflon ( 70 m d'aigua, molta aigua )

Dissabte 2 d’agost:




Ens hem llevat de Comitán i després de dues hores hem arribat a San Cristóbal.

Ja sóm a San Cristóbal las Casas!!!!!!!!!! La capital maya de Chiapas, la ciutat que van invadir EZLN…

Tot i Així marxem demà mateix a les 11, destinació… CANCÚN!!!!!!!!!!! 14 hores de viatge amb un bus!!!!!!! a veure com va, ja us ho aniré explicant. ( no patiu, no ens posarem braçalets )



Divendres 1 d’agost

Ens llevem amb mal temps, tot i així, anem a visitor:
Chiflon ( casacada ) el matí
la Laguna de Montebello ( 52 llacs ) a la tarda. Tot i Aixa nomès ens vam veure 3. Plovia, no voliem fer un recorregut amb cotxe ni tampoc anar amb horse. Això bé, ja que quan arribes a un lloc, et veuen la cara de guiri i clar..
“ companyero, un paseo en horse” que li has de dir ?? jajja

Durant el dia d’avui les tres companyes de viatge, els i donen el futur lloc de treball. El resultat és el següent:

Sílvia: com que no la volen enlloc, l’hi ha tocat.. Lloret ( hello! Silvia ) aprovades les opos i cap a Lloret. Guiris, platja, paela… ( i de postres volia ZER, doncs 4 linies ) http://es.lloretdemar.org/
Lídia: al seu poble ( millor impossible ). A Vandellòs, hi falta mestres, haurem de vigilar amb la central nuclear. Atenció Lidia. “ Te acuerdas, Lidia” http://www.vandellos-hospitalet.org/
Xènia: a davant de l’Eden ( el nederthlant d’osona ) + info a … http://www.eden-night-club.net/eden/donde.html A la població de Foncoberta ( on també en el seu temps també hi havia un camp d’aviació )


Martí: a saber...